Monday, September 24, 2007

Feliz Cumpleaños Pedro

Χρόνια Πολλά στον αγαπημένο των αγαπημένων μου σκηνοθετών, Pedro Almodόvar (58). Άν δεν το ανέφερα θα έσκαγα. Και για να δικαιολογήσω λίγο παραπάνω αυτό το ποστ ας παραθέσω τις 5 ταινίες του Pedro που εχω δει περισσότερες φορές (μόνο έτσι μπορώ να τις προτείνω, δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να καταλήξω σε σειρά προτίμησης των ταινιών αυτού του μεγάλου δημιουργού).

1.Volver
2.Todo sobre mi madre
3.Kika
4.Hable con ella
5.Carne tremula

6 comments:

unknown evening star said...

Να πω κι εγώ κάτι που αν δεν το πω θα σκάσω? Εχω μια φίλη που είναι φτυστη η οικιακή βοηθός απο το Κικα. Εκεί που λες "δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει άλλος ανθρωπος σαν κι αυτη στον κόσμο", ω ναι! υπάρχει!

(το 'πα κι εσκασα)

dunno said...

θελω φωτογραφια!

unknown evening star said...

Oπως καταλαβαίνεις δεν μπορο να την δημοσιεύσω... αλλά κάτι θα κάνω.
Μη νομίζετε πως σας πουλάω και φούμαρα...

dunno said...

σε πιστευω απλα θελω την φωτο για να βγουν τα ματια μου,οχι σαν αποδεικτικο στοιχειο

Πίκος Απίκος said...

Dunno , καλά όλα αυτά και η λατρεία σου για τον Αλμοδοβάρ αλλά μόλις βρεις χρόνο πρέπει να κάνει κάτι με τα fonts στο blog.

To template σου είναι υπέροχο αλλά μαύρα γράμματα πάνω σε μαύρο φόντο δεν παλεύεται ρε φίλε! Όσο και dunnοfan και να μαι πρέπει να βρεις ένα χρώμα που να είναι ξεκούραστο στο μάτι(για τα γράμματα μιλάω πάντα).

Το ίδιο ισχύει για τη sidebar.

Αυτά στα λέω γιατί είναι κρίμα τα ωραιότατα κειμενά σου να με αφήνουν σε ημικωματώδη κατάσταση επειδή τα fonts δεν φαίνονται καλά πάνω στο background:)

Μια ζεστή απόχρωση του κόκκινου ή του κίτρινου (δες τις επικεφαλίδες στο sidebar μου στο ξένο μπλογκ, πιθανώς κάτι τέτοιο σαν χρώμα).

Να σαι καλά φίλε και καλημέρα!

dunno said...

πικο ολα θα γινουν μολις τελειωσω με μια μετακομιση που με ταλαιπωρει αυτον τον καιρο και φυσικα με την εξεταστικη μου.απο τα σχολια των υπολοιπων επισκεπτων εχω καταλαβει οτι το φοντο δεν εφαρμοζει στους browsers του καθενος,κατι απολυτα λογικο μιας και το εφτιαξα με βαση το δικο μου.μου ειπαν βεβαια πως αν αλλαξεις χειροκινητα το μεγεθος του browser τοτε το κειμενο πεφτει στην θεση που πρεπει και δεν υπαρχει προβλημα.

οσο για τα χρωματα,δεν μου ειχε πει κανεις τπτ και σ'ευχαριστω που το αναφερεις.θα με ενδιεφερε ομως να δω πως βλεπεις εσυ το σαιτ απο τον υπολογιστη σου,για στειλε κανα screencap,γιατι εγω δεν φαινεται να εχω προβλημα με χρωματα και αντιθεσεις.

για ριξε μια ματια πως φαινεται το blog μου στην οθονη που χρησιμοποιω

http://img168.imageshack.us/img168/1054/clipboard02oc8.jpg